top of page
Search

Uzsākam reģistrēšanos lielākajam pārgājienu seriālam Latvijā!

Jau 13. maijā sporta un atpūtas bāzē “Smeceres sils”, Madonas novada ģimenes dienas ietvaros, notiks pirmais no septiņiem pārgājienu seriāla posmiem “EJAM VISI MADONĀ!”. Uzsākot sezonu, pirmā posma noslēgumā būs paredzēts bezmaksas koncerts ikvienam apmeklētājam, ko būs sarūpējusi Madonas novada pašvaldība. Šogad notiks septiņi pārgājiena posmi, no kuriem pieci tik aizvadīti Latvijas reģionos un divi labdarības pārgājieni notiks Rīgā.


Ejam visi! ir pārgājienu seriāls, kurā var piedalīties pilnīgi visi cilvēki neatkarīgi no vecuma, dzimuma, fiziskās sagatavotības vai funkcionālajām spējām. Pārgājiena burvība slēpjas tajā, ka pārgājienam nav laika kontroles. Pārgājiena laikā dalībnieki varēs ne tikai atklāt un apskatīt skaistākās vietas Latvijas reģionos, bet papildus tam, trasē varēs veikt dažādus tematiskos uzdevumus, kas ļaus piedalīties pārgājiena lielajā izlozē, kurā ikviens, kurš būs veiksmīgi izpildījis pārgājiena uzdevumus, varēs laimēt vērtīgas balvas. Papildus finišā katrs dalībnieks saņems piemiņas balvas un dažādus labumus no mūsu atbalstītājiem.


Šī gada pārgājienu seriāla tēma - Patriotisms. Pārgājiena laikā dalībniekiem būs iespēja piedalīties uzdevumos, kurus sagatavojuši zemessargi, jaunsargi un citi mūsu valsts aizstāvji. Tāpat katrs dalībnieks pirms pārgājiena saņems pārgājiena trases karti. Pasākuma starta zonā būs pieejamas dažādas aktivitātes, tajā skaitā iespēja papildus iepazīties ar militāro personu ikdienu un militārās tehnikas izstādi. Tāpat īpaši būs padomāts par ģimenēm ar bērniem, kurām starta zonā būs sagatavotas īpašas aktivitātes.


Katrs dalībnieks pirms došanās trasē saņems dzeramo ūdeni un specializēto aproci, ar kuru divu dienu garumā dalībniekiem būs iespējas ar atlaidi vai bez maksas apmeklēt dažādas novada kultūras vietas un apskates objektus.


Nākamie pārgājiena posmi paredzēti: 01.jūlijā Jelgavā, 22.jūlijā Grobiņā, Augustā vieta tiks precizēta un 16.septembrī Dobelē.


Labdarības pārgājienos visi ieņēmumi no dalības maksām tiks novirzīti Latvijas Neredzīgo sporta savienības (LNSS) un Latvijas Nedzirdīgo savienības (LNS) atbalstam. Sadarbībā ar LNSS 29.jūlijā notiks pirmais labdarības pārgājiens, bet sezonu noslēgsim 23.septembrī ar labdarības pārgājienu sadarbībā ar LNS.


Mūs atbalsta Madonas novada pašvaldību, sporta preču veikals Sportland, reklāmas kompānija Sia Abi2, mājsaimniecību preču lielveikals TavaTelpa.lv, Skrīveru saldumi, Zemgus poligrāfijas serviss.

bottom of page