top of page
Search

Aizvadīts futbola treniņš Ēbeļmuižas pamatskolā

Jau otro gadu Pasaules nedzirdīgo nedēļas ietvaros RFS Academy futbola treneris un viens no Sporto Latvija dibinātājiem Renārs Šķesters-Kambals viesojās Rīgas Ēbelmuižas pamatskolā, kur novadīja futbola treniņus bērniem ar dzirdes traucējumiem.

Neparasti siltajā 20.septembrī Nedzirdīgo nedēļas ietvaros Ēbeļmuižas pamatskolā tika aizvadīti 2 aktīvi futbola treniņi, kuros piedalījas vairāk nekā 50 bērni. Treniņu laikā bērni veica dažādus veiklības, tehnikas un ātrumu uzdevumus, taču treniņi noslēdzās ar kārtīgiem futbola mačiem.


Renāra Šķestera-Kambala komentārs:
Kopumā šī bija jau otrā reize, kad viesojos Ēbeļmuižas pamatskolā, kur mācās bērni ar dzirdes traucējumiem un esmu patiesi pārsteigts par atsevišķu bērnu spējām un sagatavotību. Protams, ka bērni ir ļoti dažādi, taču ļoti pozitīvi ir tas, ka faktiski visi bērni varēja un ar prieku iesaistījās treniņā. Lielākais gandarījums priekš manis paša ir smaids bērnu sejā un pozitīvās emocijas.

Dienas noslēgumā Sporto Latvija kopā ar RFS Academy uzdāvināja skolai 2 futbola bumbas, lai skolas audzēkņi varētu turpināt attīstīt savas futbola prasmes. Skolas pārstāvji un audzēkņi veltīja atzinīgus vārdus par treniņu un norādīja, ka šādas aktivitātes ir ļoti būtiskas, kas piesķir papildus krāsas un iespaidu papildus ikdienas mācību procesam. Īpaši patīkami skolas audzēkņiem bija tas, ka bumbas, kuras tie saņēmā dāvānā, RFS Academy jaunie futbolisti bija izcīnījuši paši, sasniedzot augstus rezultātus turnīros.


bottom of page